Јас дома си ги оставам папучите да одат по мене... Многу пати сум си ги заборавила да ги облечам и незнам како ја трпите таа жештина во нозете!
Јас зима-лето морам да сум со папучи на мене, боса нема шанси Нозете ми се секогаш ладни, слаба циркулација имам, па сакам да ми биде топличко. Дома имам преку 5 пара папучи и уште толку топлинки, а да не зборувам за калци (баба ми ми има сплетено еден куп ) Така што, и гости кога ни доаѓаат, за сите имам папучи - во секое време
Јас зиме-лето крокс носам. Многу ми се удобни. Ги имам во три бои: бела, розева и црвена. Само сега црвените ми се смалија, па сакам нови да си купам.
Јас си нарачав од една девојка, и пратив слика и ми ги направи, пред некој ден си ги добив. Исти се како на сликава
Денес си земав слични ( скоро исти ) од Сара Фешн, 390 ден Се заљубив на прв поглед Многу се удобни, како со крзно од внатре , цел ден не ги симнав ( а и не планирам во скоро време )
Не сум почнала уште да ги носам,ама кога е кочан ладно,ни хулахопки ни чорапи ни папучи не помагаат,па се заедно. Сакам да се квалитетни,битно ми е,ама никогаш не сум си купила некои ептен асалани,не ми се даваат баш пари за нив. Ама и меѓу обичниве прибирам,си барам некои со поубав ѓон,и секогаш се најде нешто добро. Многу сакам од поодамна да си купам од оние папучиве што се навлекуваат,како чорапки (незнам како се викаат),ама за ефтини пари убави нема.
Од ќерка ми не смеам да помислам да ставам(ги јаде), а без нив сум постојано со ладни нозе Најмногу ги сакам оние како балетанчиња што се, најпрактицни ми се, или топлинки.
Носам секакви папучи, а во план ми е да си купам вакви како на сликава. Иако личат ко за 6 годишно дете, мене ми се преслатки и сигурна сум дека многу топлат.