Што знам престапник за мене е ако крадеш, лажеш и се она кривично што се одговара. Ѕвезди се тие, за внимание и пари се можат да прават нивна работа. Вкусот мој не е таков затоа и не се палам на Дамиано како повеќето.Да бидеме реални добро напиша една членка погоре , ова е тренд денес што се счучува. Премногу се експонирани геј личности досекаде. А талент во никој случај не оспорувам, напротив можете слободно да ги прегледате моите мислења во темата за Монескин сите се со пофални зборови. Ама да го прикажувам како нормално, да прифаќам наметнати правила и утре тоа да стои во учебник пак ќе кажам НЕ.
Јас музиката им ја следам ич не ме занима што порачуваат. За слушање се супер а за гледање очигледно е вкус (читај мода)
Што дафак е непристојно на сликиве, и на свадба има деколте, не ми е јасно што? Ова е буквално веќе претеризам од ваша страна со тоа што тражите нешто да бидете лути.
Сакаш да се фатам на мамецот и да колнам се диво и живо па да ме етикетирате. Не. Нити сум рекла нити ќе речам некогаш за некој работи од типот "треба да се убијат, заколат итн" . Нити ме воспитувале така нити осеќам потреба од такво размислување ни према некој кој ми направил зло, не па на некој што не го познавам. Само еден ќе суди за се што имаме направено во животот. Решение не гледам таму кај што има пари. Дебел интерес има светот од овие работи.
О боже, не мислев така. Мислев, како очекуваш ти, да живее една особа која чуствува привлечност спрема истиот пол? Ако веќе Не си за истополови бракови и заедници, како го замислуваш животот на ваквите поединци? Што би им препорачала, библија, терапија...? Како да дојдат до среќен живот?
Не знам како е тоа да чувствуваш привлечност кон ист пол. Едноставно не можам да разберам, не ми е природно за да мислам која е причината или што би му препорачала. За прифаќање нема да бидат прифатени тука во догледно време, тоа е очигледно. За бракови исто, не ми е природно не можам да замислам само знам дека не сакам тоа да биде пример за моето дете. За библија дефинитивно не, никоја религија не прифаќа вакви работи дури се класифицирани како сатанисти. И стојам на тоа дека најголем дел од “геј“ луѓето не се геј. Едноставно тоа е мода во најголем дел, ретко кај кој е “природно“. Кај животните хомосексуалноста е застапена во 0.01% истото сметам дека и кај луѓето е исто, останатото е интерес. Сепак не сакам да навлегувам длабоко нити во наука нити во религија, не сум компетентна нека се произјасни некој покомпетентен, ова е само мое размислување кое утре нема да смени ништо. Како и вашето.
Кај прочита ти говор на омраза? Или секое искажување на мислење е говор на омраза? Ааа мислиш на тоа дека спомнав дека не е природно. Па не е, тоа не знам дали треба да го навреди некој. Сите знаеме како се прават деца и дека ти треба од спротивен пол за да створиш дете.
Немаш никакво оправдување зошто ова е во ред па се фати за деколтето... Ти вака се облекуваш и уште поважно однесуваш во јавност?
Ти ќе му кажиш на другите за што да се навредиат, а за што не. Пошто ти така прајш... не се навредуваш, освен некој ако не ти дозволи. Абе само глупости тропате. На моменти се чудам како можи да има толку себични 'луѓе'
Prashajtegi decata dali znaat zosto bile tamu? Ajde sega neka napravat druga parada heteroseksualcite i neka izlezat decata da maftaat so znaminja.
Шо не е во ред? Разбирам да не ти се допаѓа, да не сакаш ти така да се облекуваш... Ама како е твоја работа, друг како се облекува?? Иста си со оваа Маја од Шпанската серија
Глупостите се тропнати одамна очигледно Јас утре да речам не јадам храна, ќе јадам пластика и вие напишите дека тоа не е природно јас треба да се навредам така? Тропање веќе каде повеќе ..