Тие се мали кутивчиња ОМЕ и можеш да ги извадиш од штеката и да си ги ставиш во ташната,онаа со тебе што си ја носиш, не бркаат ташни и нема да ти ги видат или подели ги на некои блиски нека стават сите по 2,3 кутии и после граница ќе ти ги дадат
Јас пред 2 дена се вратив од Паралија, и местотот е супер. Според мене не беше воопшто скапо јадењето. Гиро се наоѓаше и за 1.80. Имаше понуди 3 гира за 5 евра. Лежалките на плажа за двајца заедно со чадор беа 6 евра а во таа чена пиеш што сакаш ( кафе, сокови, пива-амстел, хаинекен, точено...) Се наоѓаше и интересени парчиња облека имаш од 3 евра па нагоре. Добри маички по 10 евра ехтра беа. Е само плажата не ми се бендисуваше многу. Целата е песочна но има малку треви и алги. Медузи не видов.
За плажите во градот се доста прљави во јули и во август, кај црквата плажата е преполна и е многу нечиста, јас препорачувам да идете понастрана, на пример накај Хавана дискотеката натаму има многу плажа и почиста е водата отколку во центарот, бидејќи сите идат таму најблиско е и е многу многу прљаво
значи како што кажав и порано зависи многуууу зависи од луѓето кои се таму ... ние со дечко ми имавме лежалки постојано на 1виот бар кој е до црквата од десно ... сите не знаеа поради кученцето и секако дечките таму навистина правеа се што е возможно за да е чисто ама простооо има НЕлУЃЕ еден тон... Таму мајките ги тераа децата да мочаат позади лежалка пошто им беше мака да ги носат во барот да користат ВЦ... затоа викам и да си на која и да е плажа 1н да ти се погоди неадвекатен по однесување ке зае*е милион нормални...
Сега гледав на страната на агенција ПЕТ, имаат ефтини цени за апартмани, а условот е да не се помалку од 5ноќевања.
во четврток заминвам за паралија, прв пат одам таму и да прв пат одам на одмор без претходно да имаме резервирано за престој преку агенција. прашањето ми беше дали лесно ке најдам смештај таму и да не знајте моментално како се движат цените за соби ? или пак ако знаете некој хотел, вила да ми препорачате кај да бараме, оти ке бидиме ко изгубени ?
од T-cent ***и ако решиш да одиш со кола да ти кажам да одиш порано до кај 9-10 сат таму да си пошто после пладне верувај дека мнн мнн тешко ке најдеш соба !! и ако не Олимпик е на 2 КМ од таму така да мозхете и таму да си ја пробате среќата
да, да дефинитивно ке бидиме порано таму , негде одприлика кај 8 сатот а за олипмпик имам веке бидено таму, не ми се допаѓа мн мн местото ( помалце има за шетање ) ама веке ако до толку не најдиме место, ке продолжиме таму
јас лани бев сместна во овој хотел ама само ноќевања без јадење. газдарицата е мнногу фина,хотелот е чист,собите се со клима уред,тв,и мини кујна. јас хотелот го најдов преку booking.com но им пишав е-маил директно на хотелот и добив поефтина цена и резервирав. http://www.booking.com/hotel/gr/lilalo. ... 3da39d0aX1
Јас еднаш пишав овде па еве уште едно потсетување до сите оние кои планираат да идат Паралија годинава на одмор, ако имаат потреба од сместување нека ми пратат Лп , јас можам да им помогнам околу тоа
Можно е со вереникот да одиме на викенд, како можеш да ни помогнеш? Како се движат цените за смештај годинава ако знаеш те молам кажи ми .