Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Паралија (Грција)

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од plavusha, 23 јуни 2011.

1. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Не сакам да ве разочарам,ама вилата е катастрофа. Од цело место може да се каже дека е најмизерна. Местото е многу убаво, има хотелчиња и вили на секој чекор скрос нови,за шеткање исто така многу луѓе, ама вилата шта речи. Послем 10 и пол 11 часот не смеете да потпуштите музика, ниту вие не смеете да викате,време за одмор од 2 па се до 5 часот, нмв ајде ова секаде е исто.. Вилата не е многу оддалечена од плажата но е најдалеку од сите вили. Па ако сте уште во економи собите...катастрофа,ке не можеш да дишеш внатре 2на2 е целата соба и плус без прозор и тераса. Иначе цените се ефтини, плаќаш колку што добиваш.

2. macalavica

macalavica Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    4.901
    bez prozor??? rekoa deka se na prizemje i deka nemaat tarasa, ama deka prozori ima so sigurnost,bas insistirav da mi kazat vo agencijata i me uverija deka se ok, deka imaat prozrec, kujna, tolaet... uff jas veke uplativ, da prasam da ja promenam rezervacijata... vie vo kakvo soba bevte,imase li tamu kujna, sadovi, pribor, cisto li e??

3. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Јас пак слушав позитивни мислења за Кожани.
    Јас плаќам 85 евра,и ќе бидам во соба со тераса.На прв спрат,во истата вила.
    Нема назад веќе,да се надеваме дека нема да се покајам.

4. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Епа незнам точно за тоа,ние одевме преку турист и дечкото рече само дека нема тераса затоа се економи, и не се баш најпогодни затоа што во вилата е прежешко, ѕидовите се дебели и внатре на пример на вечер кога отвораш прозор не се лади никако. Тоа за прибор имаше се,но не беше нај нај чисто, вц-то беше премало 1 на 1 и тоа е тоа. А да ти кажам ако ти рекле на приземје,тие соби излегуваат од прозорецот надвор во дворот, а таму беше каде каде поубаво од на било која тераса,тие мислам дека не се економи, нас ни рекоа економи дека биле на втор спрат :?:

5. macalavica

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    4.901
    Prv pat li odite vo taa vila?
    Jas uplativ za soba bez tarasa zasto mi rekoa deka vo terminot sto go barav nema slobodni sobi so tarasa, ama rekoa deka sobite se isti kako i ostanatite samo sto namesto tarasi imaat prozorci,ama po ova sto go pisaa prethodno se mislam da ja smenam rezervacijata, ako moze za nekoe dr mesto.stvarno neznam sto da pravam :?:

6. Irrepleceable

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Прв пат да.
    Ќе бидеме сместени во соба со тераса.Плаќаме 85 евра.Нели,економи студио беше 65,зошто е без тераса.
    Најубаво оди во агенцијата и побарај слики од собите без тераса за да видиш убаво.

7. macalavica

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    4.901
    izgleda trebase da se informiram porano, ama jas odam od 15 ti septemvri valjda nema da e tolku zesko...

8. Irrepleceable

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Јас се враќам на 8ми,така да ќе пишам искуство. ;)

9. macalavica

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    4.901
    baravme sliki ama rekoa deka bas od tie sobi nemaat :?:

10. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Искрено не знам како ви се даваат 85 еу за Паралија, кога во прв ред 30 еу е а во втор јас за 20 евра најдов и пак имав и прозори и балкон кој гледа сепак накај плажа. :| За Паралија 85 еу ми е ту мач па макар и ултра инклузив да е, со оглед колку е евтино таму и плус Лидлот ти е на 2 чекора.

11. macalavica

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    4.901
    Ufff ke te cekam da mi pises, ako mozes zirni gi ekonomi sobite da znam sto me ceka :lol: ubavo da si pomines! pozdrav :*

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.178
    Допаѓања:
    17.755
    Јас се враќам на 8ми,така да ќе пишам искуство. ;)[/quote]
    Ufff ke te cekam da mi pises, ako mozes zirni gi ekonomi sobite da znam sto me ceka :lol: ubavo da si pomines! pozdrav :*[/quote]

Ја ќе идам истиот период во економи студио ќе ти пишам најреално се што е и како е. За тие пари не очекувам некој луксуз така да не можам да се разочарам (на све сум спремна :D ).

На macalavica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    Уплатив и идам со моиве во Паралија од 8-15 ти Септември...Ако ништо друго времето да ми се погоди и да си одморам мозок како за пред факс..
    Вилата еве ја http://mediteran.com.mk/index.php/a/-20 ... a-savvidis
    08.09 - 15.09.2013 8 дена по лице со превоз
    1/2+1
    студио 119 €

Некој збор за Паралија ? :D

14. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Па 85 евра јас мислам дека плаќаат со превоз и со смештај, не е скапо, не знам за колку дена е само, инаку секако дека во септември се наоѓа и за 20 евра двокреветна соба и тоа многу поубава од собите во хотел Кожани. Јас ги знам лично газдиве на Кожани и не сум воодушевена од нив, а и од нивниот хотел, не е нешто којзнае што, за тие пари се наоѓа многу поубава вила :!:

15. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Е тоа може, да. Јас дека секогаш со кола одам па затоа така ми изгледа. Сега од септември и за 15 еу ќе има, планирам за 8ми септември да идам 7-8 дена. :)

16. macalavica

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    4.901
    Во Кожани од 15 ти септември е 35 евра со превоз за 7 дена :rofl: :rofl: :rofl:

17. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Срцка ова 85 евра е за цела недела смештајот+превозот. Незнам зошто мешаш жаби и баби.

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    ?????

19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Јас сум во Паралија, кога дојдовме на неколку места прашавме беше секаде 25 евра, сакавме во Ли Ла Ло ама таму беа малку поскапи околу 29 евра.
    Па не е чудно ако е 85 евра за една недела, ама од човек, ако е со другарка и она плаќа уште толку и кога ќе видиш исто ти е. И јас и маж ми да поделиме ќе ни испадне околу 12 евра на ден :rofl: ,неделно поевтино ќе не фати дури 84 евра :rofl:
    Вчера убаво беше времето и денес до 3, после фати еден силен ветар и се истури од врнење пола саат, после дождот имаше поплавени улици а сега како ништо да не било, се надевам дека утре ќе биде топло. Имаме планирано да одиме и на Метеора.
    На плажа одиме десно од црквата, после малото пристаниште, многу е поубаво, помирно и почисто.

20. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    срцка, збунка. :)