mestoto e prekrasno ima mn prodavnici aparmanite se kompletno novi ( zboruvam za apartamnot vo koj shto jas bev smestena) povekjeto se vili vodata ne e mnogu cista no toa e vo poplitkoto pozdrav ako odite super kje si pominete vi ja predlagam Vila Diana cenite se dvizata od 20-30 eura od den no apartamnite se totalno novi so wi-fi klima renoviran toalet kujna.. eve vi link za da ja poglednete vilata http://www.agoda.com/villa-diana-apartm ... ia-gr.html
Лептокарија ти е многу помало место во споредба со Паралија,но е фино за одмор.Водата е чиста поголемиот дел од времето,плажата е солидна,само што има камења.Апартмани има покрај морето,но се многу поскапи,а другите се на повисоко, па пеш би ти требало 15-20 минути да стигнеш до плажата. За ноќен живот има кафичи и дискотеки,како и гужва за време на сезона. Паралија ти е рај за шетање,посебно навечер.Полна е со продавници,кафичи,дискотеки и што душа ти сака.Најголема пречка ми беше нечистата вода,ама последниве 2 години гледам на подобро оди ситуацијата Ако си со друштво,ти ја препорачувам Паралија,Лептокарија ми е досадна
Девојки,јас и дечко ми планриаме со уште еден пар да одиме Паралија од 3ти август една недела..превозот ни е само 88 ден повратна преку агенција и сами ќе бараме смештај таму..па сакаме некои двокреетни студија значи одделени да бидат со другиов пар а заедничка кујна пример..кажете ми ВЕ МОЛАМ итно ми треба отприлика дали че се најде нешто поевтино пример од 20 евра од ноќ за двајца да поделимне некако ... вемолам тие што знаете кажете .. ви благодарам однапред
Па мислам дека ќе најдете ама незнам дали ќе најдете одделно обично сите се заедно за четворица освен оние дуплекс што ги викаат незнам тие за колку се ама тие одат околу 50 евра .
Паралија дефинитивно местото е преубаво не е мн.големо средено чисто плажите песок,повеќе избор за храна смештај и све и помалку Македонци да се одмориш според мене нема никаква споредба со Лептокарија имам ојдено еднаш на викенд и мене воопшто не ми се допадна Лептокарија....
Се согласувам со тебе само за Македонците не се согласувам, за жал секој ден ги има се повеќе, да не речам премногу и кај и да се свртиш слушаш македонски да зборат и ќе најдеш и по некој од твојот ист град, тоа е гарант
Дали има некој да ми прати понуди за Паралиа од 10 септември нешто сите се од 7 и од 13/14 ти затоа што на 9 ти ми е последно полагање на факултет значи од 10 ти сум слободна или ако знаете некои вили што можам таму да уплатам на лице место за 7 ноќи ми треба двокреветна соба ама у центар да е лани бев од 8 ми ама преку агенција :/ и за превоз нешто ако знаете дали има до таму нешто
јас ти ја предлжувам вила диана не се наоѓа во центарот но на 300-400 м ти е центарот на гугал написи вила диана паралија ќе ја видиш газдата се вика василаки во вилата има интернет на секој два дена ти ја менуваат постелнината ние си поминавме лани прекрасно сега мислиме за лептокарија ако знае некој како се движат цените таму нека ми пише лп ако одите во паралија нема да згрешите но сепак тоа е ствар вкус slobodno pisete mi poraka ako ve interesira nesto za paralija
Паралија превоз преку недела-ХИТНО!!! Здраво девојки, Сакам да ве прашам дали некој знае некоја агенвија, превозник.. што возат за Паралија но преку неделата ? Прашував по некои агенцци сите одат во сабота и недела. Поздрав
Јас идам во Паралиа сега во недела на еднодневна тура, па ме интересира какво е времето сега, какви температури се најавуваат за викендот? Калиас, има ли уште ефитни работи како лани, м?
Девојки гледав понуди на Сама Холидеј и ми се допадна летово во Грција(Паралија) евтино е само сакам да се информирам во врска со вилата ако некој знаеда ми каже како е удобно ли е чисто ли е и како се движат цените во Паралја Благодарам однапред.Вилата е Victoria Inn и дали од агенцијата се одговрони. Инаку уплатата треба да се изврши до 01.04.2015
Скоро секоја година одам во Паралија. Местото е рај за шетање, ноќен живот има огромен број кафичи, ресторани, дискотеки, бутици за облека, продавници за накит, тракатанци ..колку сакаш...местото е прополно со туристи има живот. Но не сум задоволна од водата во последниве години е многу прљава и матна...А инаку сакам и да сменам малку...би сакала да одам на Закинтос особено на Навагио плажата како што можам да видам по слики местото е СОН! преубаво
Devojki, ako nekoj odi na odmor vo Paralija i e zainteresiran za smestuvanje vo Paralija neka mi prati lp, bi mozela da pomognam okolu smestaj