Знае ли некој нешто за вила ЕЛИТЕ 1 во Паралиа.Во близина на малото пристаниште.Имам уплатено преку агенција за таа вила.но малку сум скептична каде се наоѓа,колку е оддалечена и сл,ај ве молам некое мислење за ова!!!!!!!!!!!
Ако не се лажам, вилата се наоѓа многу блиску до плажата. И ако е таа што ја знам, супер е. Инаку, имаш ли претходно патувано со оваа агенција? Сега ја видов и има многу ефтини понуди па ме интересира како си задоволна.
ние се мислиме за хотелов http://www.femina.mk/out/?id=e49021f24a ... 0%B8%D1%81 исто на СамаХолидеј ми изгледа доста ефтино и прифатливо. Искрено мене не ми е толку битно сместувањето колку што ми е битно самото место. И така во хотелот ќе бидеме само неколку часа преку ден и за спиење . Дали доесега некој бил во овој хотел и како сте задоволни ?
Јас би ти препорачала да погледнеш понуди за Олимпик Бич. Многу посоодветно место за со мало дете е. Паралија е убава, да, ама и многу по бучна. Од Олимпик Бич има убава стаза покрај море до Паралија. Па за 20 мин пешки си таму.
На плажите надолу накај Коринос-место до Паралиа , почнувајќи со шетање по плажата од Паралија стигнуваш и до таму и има плажи со малку луѓе и чиста вода, ако сакаш мир и тишина или си со заљубениот
За Велигден бев до Паралија и можам слободно да речам дека сега моментално цените се пониски од Скопје. Гирото е поефтино таму отколку овде кај нас во центар, палачинките исто така, нес кафе за 1 евро има. Смештајот се движи од 10 до 15 еу и тоа на плажа одма. Така да....шибајте викенди Паралија
Лани бев Паралија на одмор и преубаво си поминав и ноќен живот има убав и плажи има убави и цените се средни ни скапо ни ефтино кога ќе почне летната сезона се разбира дека цените ќе бидат посакапи и смештајот поскап...
Mime 87 а ти кој период беше лани,колку плаќаше за смештај и ако не е тајна кажи ми колку вкупно пари ти требаа за одморот со пат храна и смештај
Ние сакаме да одиме Паралија кон крајот на Јуни околу 25-30, дали би можеле сами да најдеме смештај без да резервираме преку агенција? Мислам дали би имало слободни места тој период? Сакаме само превоз организиран и таму сами да бараме. Прв пат ќе одам Паралија па затоа да прашам.
Може, ама ако сакате да не се малтретирате , ќе ми кажеш пред да тргнете кој датум ќе идете и можам јас да ви најдам смештај Пиши ми лп ќе се договориме. П.С. Ова се однесува и за сите останати кои планираат да идат Паралија, нека ми пишат лп можам јас да им најдам смештај , без проблем
не одите само последна недеlа на Август со 1ва од септеммври ние лани се сретнавме со некое здружение на инвалици од србија едно 40 души кои се правеа (изврашуваа нужда) во ВОДАТА !~!! Е*ати гнасотијата беше .. Mожам да кажам дека со код име ситуацијата беше "Пловечки го*на на сите страни"!!!
Сум била многу пати во Паралија, ама тоа плажата ми е благо ужасна.Водата секогаш кога одам се погодува одвратна, прљава, неубава.А не дека сум одела секогаш во период на гужви, сум била и во мај и тогаш беше истата ситуација.Така да јас не ја препорачувам, во Грција има мал милион местенца што нудат поубави плажи.Додека за шетање, стварно во тој поглед е супер, има и ресторанчиња, кафичи, продавнички за тоа сите пофалби, ама во однос на плажите own: Инаку мошне бучно е, па не препорачувам за фамилијарен одмор, повеќе е за млади
девојки, јас нема да одам во паралија, туку во близина. и сега ме интересира дали има продавнички за облека, за да знам моите дали да ги терам да одиме некоја вечер до паралија? фала однапред, поздрав.
Продавнички?? Не да има, колку сакаш, на секој чекор ти се продавничките со облека и поефтини се од било каде, има блузи за 3 евра, фустанчиња за 5 евра летни, има има се што сакаш
Може може, цел септември може, кога планирате да идете навака слободно пиши ми лп ќе се потрудам да ти најдам смештај, немај гајле