Па и тие прошлиот пат платија 30е голем апартман во ек на сезона, на центар летото. Ама сега беа за празниците и све било поскапо. Сигурно летово нема да е така, особено не во јуни и септември, за јули и август не знам.
За девојките секоја вечер има Лејдис најт во различни дискотеки, така да секоја вечер може да си излавате и тоа во различни дискотеки и тоа без пари,имате гратис влез со пијалок, а за момците си се плаќа нормално, 8,9 евра мислам беше лани влез со пијалок.
http://www.rollmaps.com/upload/images/360/Grcka/Pieria2012/Pieria2012.html Evi vi ja Paralija vo zivo se sto sakate da vidite od bilo koj agol
ЈК травел дава 7 % попуст за уплата на повеќе денови од договореното.. Провери ги понудите во та весна турс
Зависи кој период одиш, на почетокот на летото ги нема, по застапени се при крајот на летото, август и септември.Инаку ги има насекаде, и на брегот исфрлени можеш да ги видиш а и во вода(плитко и длабоко)
Ги има ги има и на почетокот на летото,јас вчера се вратив од Паралија со смештај све е фул полно е место нема едвај најдовме место во Гранд Блу хотелот 35 евра за една вечер само ноќевање значи инаку водата сега е чуста убава луѓе има полно е неможев дури да вервам дека све е полно убаво е супер е медузи има ама кога почнува да се бранува морето идат и во плиткото,и јас мислев дека ги нема се додека една не помина покрај мене а друга на едно девојче не му се залепи на нога душичка се изнаплачи кој знај колку го печеше како и да е внимавајте
И јас сум во Паралија моментално ама не можам да кажам да е преполно, смештај има кооооолку сакаш и во хотели и во приватни апартмани, сабота и недела им најдов смештај на едни пријатели во една вила во која беа зафатени само 2 соби, а останатите 8 беа слободни и баш жената ни викаше дека за овој период многу слабо, нема народ како од претходните години, на плажите исто така имаше луѓе ама не можам да кажам дека беше преполно
па сега во неделата баги туристи си заминаја бидејќи такви му беа аражманите инаку јас кога отидов беше све фул а на плажите место неможе да се најде ...
ај ако може да ми препорачате кои веќе имате идено во паралија , некои добри плажи таму за млади или барови кои може да се иде денски ? и одприлика во колку сат се пунат плажитее ?
Има многу beach bar во паралија, плажи исто така покрај баровите има најнормално, сите се добри и има млади, почнувајќи од Lions, Almira, Chilli, Island итн. Плажите с епунат од 11,12 саат по Грчки па андалје до касно навечер, се организираат и забави, особено сабота и недела и млади врие, ете мислам дека ти помогнав во дилемата