синот Озан ке се запознае со една девојак која има керка и бивши маж позади себе Ке почне да се гледа со неа На свадбата на Ѓулсерен и Џихан Озан ек дојде во придружба на девојката но бившиот нејзин маж ке влезе на сред венчавка со пиштол со намера да го убие Озан ,но Ѓулсерен ке застане рпед него и ек ја погоде во стомак куршумот Тука на лице место умира Ѓулсерен
Kolku me nerviraat lugeto od tipot na ovaa komsikata na Zejnep sto celo vreme se mesa kaj sto ne i e mesto. I kaj nas ima vakvi orospii.
Мајка ми ја гледа серијава и кога таа гледа јас се нервирам. Ја барав темата само да напишам дека онај Џихан ми е неподнослив, неразбирлив, нетолерантен, не ги зема во предвид туѓите емоции, а после за него викат осамен бил. Ха бе. Светец го прат кога тој е најгрешен и најнесензибилен од сите. Морав да го извам ова од мене. Мајка ми редовно се смеј ко ќе го слушнам него па седнувам до неа и почнувам да се карам со телевизорот. Сите прат грешки, ама тој е безгрешно цветче со деликатни чувства. Жена му го "изневерила" оти родила бебе од друг, а тој шо матеше настрана мање битно. Има многу ликови низ сериите кои не ми се допаѓаат, а оваа серија ја гледам само кога сум во дневна, случајно, и ликов успева да ме излуди, па макар и на реклама да се појави.
Тотално се согласувам со тебе и мене овој лик многу ме нервира.Се прави дека е цвеќе за мирисање сега почна со друга да оди иако таа што ја сакаше умре патеше многу по нејзе. Лут и е сеа на женаму зашто пак се гледала со тој што го сака се прави нешто што не е. Он може да ѓи мења како сака ,а она неможе да биде со тој еден што е. Катастрофа филм веќе стана досаден
Еден период прекинав да ја гледам серијава,па прееска случајно загледав нешто пак,и сега ме интересира онаа Вахиде мислам се викаше,што му е на Харун,и зошто му врти зад грб игри против Дилара?
ти ја мислиш мала, таа седмо одделение Колку што знам од ретко гледање 18+ е, чим може акции да има,зошто да не и маж
Нема да се венча Џихан со Дилара туку со Ајше. Ама и Ајше ќе ја сменат во серијата ќе дојде Јасемин од Вљубениот ерген. Беше ептен добра серија ама Хазал ми оди на нерви и не гледам редовно сега
Во последната епизода џихан и дилара ќе се венчат Ајше умира на крајот на 2-та сезона (Што ќе се емитува утре кај нас) на рацете на џихан Јасемин ќе се појави како нов лик А Хазал ќе иде у затвор , па ќе сака да се венча со непријатело на џихан ама дилара ќе пука у нега на венчавката
Третава сезона ја извлече серијава, доста интересна стана. Добро е што се појави Асу бидејќи мене Дилара веќе фати да ме нервира и Џихан секогаш се знае, се најпаметен.
Првата сезона ја немав изгледано цела затоа што не го сакав баш многу, многу овој филм, што знам ете не ми се свигаше, ама третава сезона испадна доста интересна и ме завлече да ја догледам до крај, ипак вреди да се изгледа затоа што крајот дефинитивно убаво ке заврши