И мене не ми беше нешто особено страшен, ама интересна и уникатна тема. Искрено мене Conjuring ми се меѓу пострашните ама не знам, сигурно има и пострашни, овие се најбејсик некако.
Ej kako ne hahhaha koj adrenalin ke go dozivesh taka se znae horor se gleda u temnica i non stop da si vo ocekucanje na nekoe slucuvanje
E da i taka e ama sepak moze i malku treba da se opushtesh bidejki nekoj raboti moze da ti se slucuvat i vo realen zivot
Овој дефинитивно ме преплашил.Вистински настан.Страшна е содржината ,не ефектите. https://m.imdb.com/title/tt0404032/. И овој е добар исто така, https://m.imdb.com/title/tt1161864/
Овие се интересни, ама не ми се страшни, The Conjuring особено е смешки. Insidious има некои добри сцени и тоа е се. Филмовите за Анабел, исто како Conjuring. Ми ги препорачаа Oculus и оној со куќата во шумата, го заборавив оригиналниот наслов. И The Nun се уште го немам гледано. Ама нема многу надеж дека ќе се исплашам. После се враќам на стари хорори од 60-ти и 70-ти. Оние два што ги препорача Вајлд не сум ги гледала. Не дека е некој хорор, повеќе дистопија, ама The Zombie Diaries ми оставија многу лошо чувство, буквално почна да ми се повраќа додека ги гледав, не од страв туку содржината беше тешка. Од тие два филма имам силен гаден впечаток. Човековата природа знае да биде погнасна од било кое натприродно искуство.
Imam mn gledano samo shto nemozam da se setam vo momentov sea vo posledno slabo gledam nemam vreme mnogu , inace jas so zombii mi se odvratnii epten ne gi sakam tolku , a onie shto se wrong turn taka mislam beshe 6 dela ubav e haha , inace daj predlozimi nesh od 70tie samo nemoj nok na veshterkite go imam gledano
Inace oculus se raboti za edno semejsto go zema edno devojce ustvari devojcevo e psihopat ili nz duh nekoj si ke gi ubije i dvajcata shto ke e posvojt odmana sum go gledala ama nis posebno ne e
Погледни ги филмовите на Дарио Арџенто. Овие се задолжителни за секој љубител на хорори, особено Suspiria и Profondo Rosso (Deep Red). The Exorcist првиот дел. Вториот го немам гледано, велат дека бил многу глуп, а и јас немам време да гледам се.
Фала баш ќе ги гледам , мило ми е што има некој што сака хорох што може да се сподели мислење и некој филм ❣
Не ми беше нешто многу страшен овој. Не беше лош, но онака... не ми остави преголем впечаток. Во последно време сум во потрага по некој хорор што навистина ќе ме натера да размислувам и некое време по гледањето да избегнувам да седам во темно