@deskarada Ми излезе овој reel вчера, па сега околу протестите, разгледај ги сите опции околу превозот, да си имаш и план Б https://www.instagram.com/reel/CqM9WREgup0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
И овде штрајк.... Фала ти за споделеното, но планираме во Мај да одиме, се надевам нема да има тогаш....и ќе видиме како ќе се организираме за сопствен аранжман...
Moja preporaka ako ima strajk nemoj da odis, jas sega bev koga pocnuvase strajkot. Dva pati me fakja strajk vo Pariz i bas ne e prijatno. Mnogu vozovi se namaleni i e guzva strasna. Sega bev i morav da odam do centar so Uber. Avtobusot od Bove i do Bove funkcionirase.
Ако има штрајк уште во мај, секако не би оделе. Каде беше сместена, блиску до центар? Можи некоја препорака за сместување?
Ibis, не де сеќавам колку беше точно ама знам ефтино е, е сега не е кој знае што ама чисто е и близу центар, види на букинг.
Планиравме сега 21Април да одиме ама ова со штрајкот сега не предомисли а имаме уплатено…Сакавме и дизниленд да одиме сами дали е безбедно? И ме интересира дали вреди крстарење по Сена? Дали има што да се види?
Девојкава беше неодамна https://www.instagram.com/p/CqisS7xMCEa/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Пиши и сигурно ќе ти даде повеќе информации
Времето ич нема да ни се погоди се разочарав скроз…А веќе сите карти ни се купени … Дизниленд кога ке одиме ќе се истури дожд…За џабе си лупнав толку пари за карта таму
Денес веќе ништо не е безбедно ако така размислуваш, тој период кога бевме ние имаше закани од терористи за рушење на Ајфеловата кула, ние се качивме, крстарење по Сена прекрасно доживување само облечи се топло оти многу дува и ладно е. Убаво да си поминете
Не е за џабе. Прво, прогнозата има големи шанси да биде комплетно неточна, а ко второ еден дожд ќе ти уништи прекрасно патување? Не верувам. Радувај се, Париз е прекрасен, со и без дожд
Има многу атракции во Дизниленд и Волт Дизни студио кои се покриени, башка се продаваат кабаници насегде, ништо нема да ви е
@Anika55 незнам мокри седишта како ќе се качиме да се возиме во Дизни… @Noemi знаеш ли колку пари се ? Ма искрено да можам да откажам одма би откажала се …Со фајде со дожд ништо нема да видиме..Фрлени пари ми се буквално.
Многу си негативно настроена како за човек што ќе патува само заради можен дожд. Буквално во ниту едно нешто не може да те спречи - има капи, чадори, кабаници. Сите музеи, ајфелова и крстарења, дизни, функционираат нормално без разлика дали врне или не. Што е тоа што нема да го видиш? Сонцето? Можеш и од тука да си земеш кабаници, во Дизни беа околу 12€ мислам.