Do 31 mart e kraen rok. Mene samo me interesira kako ide ova so zakazuvanjevo za obnova. Mene mi zakazaa duri vo Mart.
Тие што поднесоа документи за обнова во почеток на јануари, влезени се во траншата за исплата. Тие што сега поднесуваат, нормално март-април ќе им се исплати
Sakam tuka da ve prasam cisto informativno bidejki ste povece upateni, imam edno devojce, i ako ostanam so bliznaci bremena dali bi mi sleduvalo paricen nadomestok za 3 dete? Dali ima vrska 2 ili 3 poroduvanja? Fala na odgovor
zdravo na site eve i jas sym nova sega vidov deka ne ima i ovde na forumov i jas podnesov obnova na dokumenti za treto dete i mi vtasa resenie pred dva dena vo petokot pa taka sega ocekuvam da mi isplatat ovoj mesec za januari . znaci prvo resenie posle isplata taka znam
pa dobra rabota e toa stom si dobila iako resenieto sigurno e prateno porano no mozebi zalutalo na pogresna adresa mozno e i toa da e vo prasanje lani vo oktomvri mesec prv pat podnesovme pa vo fevruari pak obnova cekavme resenie i vo mart zedovme za dva meseca taka ne izvestija mora resenie dali e ostvareno pravoto
Zdravo da prasam jas gi obnoviv dokumentite na 27.01 i mi stigna resenie vo koe pisuva deka pravoto mi prodolzuva od 01.01.2017 dali ke mi isplatat ovoj mesec ili naredniot?