Kaj mene nema, na tutunska sum, samo deneska li pustaat pari? I treba li po vtor pat da se registriram vo banka poima nemam kako odat rabotite
немаше ништо и вчера.. ајде ако некој има информации дал да очекуваме пред празников да сподели.. благодарам однапред.
Не ми се верува се јавив јас во МТСП и ми рекоа дека веќр се исплатени што значи дека ќе си го чекаме 25 Мај
така кажаа дека чим не не исплатиле срга значи не ни се готови решенијата и да ја чекаме следната исплата
На 06.04 поднесов барање за родителски додаток за трето дете. Решението е изработено на 18.04. Кога да ја очекувам првата исплата???
Кои се документи се потребни за надоместок за трето дете? Ми треба за една роднина,ако има некој линк,пишете тука.
Овдека пишува се за законот и се за потребните документи http://www.pravdiko.mk/nadomestok-za-treto-dete/
Женски матичниот гинеколот треба да ми даде некој документ кога ќе ги поднесувам документите за трето дете? Јас здравје ќе се породам во Октомври, и веднаш треба да ги поднесам документите? Фала на одговорите.