Co stopanska zede nekoj kaj mene nema Dali e mozno i utre da ima isplata devojki?jas nemam isplata ima li i drug sto ne zemal pari? Ti zede? Vo kpja banka si
Abe ja zimam redovno ssga cekam samo za april ama gledam nema?dali ima sansi utre da zemam Posto sum vo stopanska
Кај мене уште нема,ама сега гледам лани на 29 јуни сум земала за 5 месеци одеднаш.Решение уште немам, за Кисела Вода секогаш на рака ги земам следната година
Kaj mene uste nema jas s vo stopanska Daj da prasame negde tie sto ne sme zele Ima li negde pari posle 14
Vo tutunska, ama jas cekam za 4 meseci, mozebi resenieto ne mi e gotovo uste, ama sramota tolku vreme od fevruari da ne e gotovo
Сега се на сметки, нема на рака како порано преку поштар. Ова го кажувам за посебен затоа што иде во исто време со надоместокот за трето дете, јас имам решение.
Сакам да прашам за вакцините. Дали мора точно на датумот да ја прими, и да се однесе потврдата во социјалнл, или нема врска. Ние на 26 направивме два месеци и уште ја немаме примено вакцината. Сега и настинат е, така да уште недела дена најмалку нема да ја прими. Да земам потврда за дека не ја примил заради тоа??? Како иде целата процедура??? Збунка сум целосно.
Ke ti kazem iskreno toa nema veze i godisno site vakcini da gi prilozis vo socijalno to e dokument koj e nebobiten koga sakas mozes da gi dostavis, vakcinata e samo dokument
Јас кога ми е терминот за вакцина а поради нешто ја одложувам од диспанзер земам потврда дека е одложена