Џабе мамички штом нема у Стопанска нема никаде они се најбрзи мислам... Ај да видиме утре нов ден нова нафака
Социјалните давачки се секој месец после 20-ти во месецот. Некогаш прават исклучоци и пред време ги пуштаат, зависи од средтствата во Буџетот. Туку...што ќе правиш ако го укинат ова?
Женски дај кажете ја која е постапката откако ќе ја однесете потврдата во банка?Се чека решение или ?
Po pravilo treba resenie po posta da dojde doma..ali kaj nas pravila ne vazat taka da eve jas sum od stip ako pojdam vo socijalno da go zemam ke go imam ako ne ke si stoi tamu posto vrabotenite nemat vreme da gi pustat po ppsta..,
Гордана..јас не ги чекам парите Само сакам да помогнам со инфо бидејќи имам пристап до информации за соц примања. Второ,еве од прва рака,утре ќе пуштат,ама задутре ќе ги има по сметките (нормално ако не искрцне нешто). Трето,тешко на тие што родиле трето ради 8000 денари. ...и нема потреба од нервози и навредливи постови,овде на форумов не сме за да си контрираме
Од ЉУБОВ Горде. После долго чекање и обиди. Со докторска помош. На 40+ години. Ниту едни пари неможат да ми го платат детето.
^Има такви случаеви и тоа е разочарувачки. Затоа што зимаат 140евра,а некои не можат да ги заработат ни за месец дена. Добро, пишете дали има или нема.