Zdravo Nova sum na forumov pa zatoa dobro ve najdov. E sega imam prasanje, dali znaete koga bi se izvrsila isplata na porodilnoto za mesec mart I koga se tie tri grupi na isplata odnosno vo koj period se, a resenieto mi e izraboteno na 11 april .
Жените со кои зњмав до сега, зедоа. Жените кои од кај мене на работа се на породилно - зедоа. Врска немам која група сум, дали даваат по институции по групи...И јас цело време различно земам.
Мене ми пуштиле денес. За март, за 10 дена. Јас мислев нема овој месец да имам, дека прв пат, ама ете пуштиле.
Proveri pa pisi dali si zemala, jas sum na stopanska i obicno posle 16h imam pari na smetka, a za ovoj mesec seuste nemam se nadevam deka do krajot na nedelava ke zemam
Со здравје да си ги трошиш парите, јас се надевам дека до петок ќе ми пуштат, освен ако не ме скокнат овој месец па да ми пуштат наредниот за два
Kaj mene pustile denes i nemozev da poveruvam, posledno porodilno, i mi dale samo 2000den. Za 27 dena od mart. Znaci so 27 mart mi zavrsi porodilnoto... Dali na nekoja i se slucilo ova, i kade sega da se zalam, oti nema smisla iznosov
majki, vo april mi memaat pusteno porodilno za Mart mesec, kako da se informiram zosto taka, dali sega vo maj ke mi pustat i za Mart i za April? Vie redovno dobivate porodilno sekoj mesec?