Stom se nemas uste porodeno ne cekaj mesecov porodilno. Treba izvod od bebeto pa duri potoa ke ti gi obrabotuvaat dokumentite, taka da najverojatno naredniot mesec ke zemes.
@Аша породилното следува од кога ќе се породиш. Ќе однесеш извод прво од бебето, па потоа ќе се процесира решението. До тогаш не следува ништо.
Со лесно само, набрзо ќе се радувате со принцезата. Кога ќе ги пуштат после одеднаш супер ќе ти дојдат.
Заебано е малце. Еден месец зимам на 8ми, друг на 13ти. Ама ајде, ова задњо ми беше. Помина и породилното...
не не. едни зимаат од 1-5 други 10-15 и трети нез точно кога. баба ми и дедо ми беа различна група...
Сакам да знам у која група спаѓам секој месец различно 3месеци различно пуштаат ако има групи нели треба секој месец да им пуштаат на иста дата
ооо срцка, јас земам породилно, првиот пат на 27ми, па на 10ти, па на 15ти, и од тогаш се почнаа на средина на месец да пуштаат. Ако не си зела до сега, а три минале сигурно си со нас во група на средина на месец. Баш кога ќе има ќе видам онлајн и ќе ти кажам да си провериш.Џабе ѕвониш у Фонд врска немаат они...