Не. Секогаш различно пуштаат последниве месеци, без разлика на група. само пример прва група денес им легнало. на почетокот ист ден земав секој месец, последниве месеци се различно. епа прва група си. и јас денес зедов хаха
ZDRAVO DA VE IZVESTAM PRINCEZATA NI PRISTIGNA BACKI DO SITE ❤ PA OD SLEDNIOT MESEC KE CEKAME PORODILNO =D Inaku ima grupi za penzite 2, onie na banka sto zemaat na 1vi tocno imaat penzii sekogas I ovie po doma penizionerite do 5 ti zemaat pozdrav
Нека ти е жива и здрава ќерката, да ве радува... Од наредниот месец очекувај породилно... Инаку за пензиите.. Не се групи тоа.. На 1во месецот им пуштаат банките, тоа им го овозможуваат како услуга.. И тоа некои банки , а регуларно фондот пушта од 5-8 во месечот пензии за сите корисници..
Епа супер ако е така .. зашто колешка моја од истата фирма пред мене беше на породилно и вика дека ниеднаш не и пуштиле цела плата .. пуштале некогаш 9.500 некогаш 10.500.. повеќе не Јас 5 месеци нем земено породилно кога отидов да прашам зашто ,,, испадна дека ги загинале моите документи ме нема во систем сега од ново пак собирав документи па белки ќе се среди ... каде живееме
Minatiot mesec koga ti pustija, jas minatiot zemav na 19-ti a ovoj eve uste nemam zemeno a do denar se isplanirani
Нема шанси ова, породилното се исплаќа 100% износ од платата. Имала колешката твоја осцилации во платата.
Ја незнам до кога да го чекам писмово да ми стигне на домашна адреса. Се мислам пак таму да идеме да не има некој проблем,поише од 2 месеци чекам
Мене почнаа одма да ме исплаќаат фебруар се породив март ми пуштија одма и сеа зиам редовно секој месец. А писмо ми стигна минатиот месец