Бетче ако ја слушаме до сега потрошени ќе ни беа Ќе пуштат прво социјална... Мтсп најавило, сретнав нс телоп по каналиве на тв
Verojatno si 2ra grupa, koga nam ni imaat pusteno na 8mi vas na 13ti. Potoa ni pustaa na 11ti i na 12ti mislam vam 1 nedela podocna.
Едно прашања ..пишав тука дрка имав проблем со породилното , ми ги изгубиле документите немам земено пари за 5 месеци ( толку сум на породилно) тек сега поднесов одпрвин документи и ми стигна тоа писмото дека треба да ми пуштат пари .. прашањето мие дали ќе ми пуштат за сите 5 месеци ... и од кога ќе стигне тоа писмо за колку време ги пуштаат ? Ве молам за одговор . Ви благодарам
Сега треба овој месец да ти пуштат Писмото нема врска мене ме исплатија 3месеци месец за месец па ми стигна отпосле писмото...
И пишав пак на таа да ми каже точен датум на исплата, вика не знаела. Гледала само дека е иработено, што значи чека исплата.. Се нема пари изгледа - нема друго објаснување. Ако се течело нормално до сега, нема друго објаснување. Проблеми со системи и слично знаеме дека се изговори..