пиши на емаилот на фзо info@fzo.org.mk мила и види што ќе ти одг бетчето што е проблемот долго време е тоа .. прва исплата немаш земено сеуште или? јас се породив на 14 мај и одма све си почна од јуни со исплати редовно зимам до сега ..
Девојки, боледување се зима дури третиот месец откако сте отидени, одма исплаќаат за двата претходно и после нормално тече. Но се чека 2 месеци за жал. Ова од искуство кажувам...
И јас се јавив бидејки ме заборавија со документите изгледа па веднаш средиле наводно. Треба прв пат да земам породилно па ми рекоја за 10тина дена ке добиеш исплата па ке видиме неделава дали ке има Ima porodilno sega proveric nabnet I za Maj I za Juni kaj mene proverete sI majki =D poslem 3 imaat pusteno izgleda proveriv saabjle nemase sega gledam ima =D
Јас последен пат земав на 21 јуни, сега уште немам земено, ништо чудно пак на 21 јули да ми пуштат. Само да спомнам секој месец различно ми пуштаат знаеле и на 11ти у месецот.
Јас во понеделникот на 17.07зедов прв пат.. А отворено породилно имам од 02.05..ми пуштија за два месеци.. Мора да ти пуштат, не се грижи... И ако му бил пробле дмеке системот, се надевам наредните месеци ќе биде редовно...
пратив меил и добив веднаш одговор дека исплата ќе има или во петок или во вторник, мојот налог чекал одобрување е сега си чекаме еден клик само
prativ mail nema odgovor veke 3 dena , a i mobilniot ne im raboti veke kazete mi na oficijalnata strana prakate mail?
Jas sega prativ email na info@fzo.org.mk i mi pisaa denes popladne ke imam isplata, taka da tie sto zemame na 21-vi denes ke imame paricki
Info@fzo.org.mk jas pisav na ovoj mail Za neponli 5 min mi vratija, no im pisav i ime i prezime so maticen za da proverat odma koja e rabotata za kasnenjeto ajde da vidime ja zizam najkasno 12 sega seuste nema i vcera mi pisaa petok ili vtornik