јас знам дека покасно ги поднесов (не се секавам кога точно) заради тоа што еднаш ми ги вратија.ама маж ми прашуваше претходната недела во фондот дали ми се прифатени документите,проверија таму според бројот и рекоја во ред е,во петок ке има,ние проверивме во саботата пак немаше ништо.е сега незнам кога ке ги пуштат,и ако пуштат наредниот месец ке ми пштат само за 1 месец,или за сите 4месеци,сега тоа не ми е јасно ?
nema seuste za oktomvri pusteno a vekje pomina noemvri uste malku? a trosocite so malo bebe sekoj den se pogolemi, a kade se drugite trosoci za doma krediti? nikakva drzava e ovaa nasa
Јас сеуште чекам за септември им пратив маил зошто уште не пратиле,ми вратија дека исплатите сеуште биле во тек да ја проверувам трансакциската сметка, како што кажа Слими со мало бебе има трошоци ама не се тие страшни,колку што се кредитите наши кои ако доцниме и тоа како ќе ни наплатат камати
Епа израчунај од кога си на породилно и колку досега си земала и ке знаеш.Ај валда и на другите денес ке ни дадат
Денес ли пуштиле? Преку која банка сте? Јас ги гледам дури после 4 саат.... да се надоврзам, Зокето, гледам дека имаш ќерка 4м и 3 недели. Ние сме тука негде значи да си чекам денес хехе
гледам дека има активни членки, па сигурно сте информирани? Дали треба и на нас да ни пуштат к15 додека сме на породилно одсуство? Кај мене во фирма ќе пуштат во декември но незнам дали важи и за нас истото?