Im pisav sega na fzo koga ke imam isplata mi vratija deka nalogot ceka na isplata, sto znaci nema ni denes da zemam a poslednive meseci zimav na 21-vi, 19-ti, kasnat kaj site
Posle 16h obicno prefrluvaat na smetka, taka da ako zeme nekoja denes neka pie cisto da znaeme deka pocnale so isplata otkako ima nov direktor
само да ве исвестам и јас пратив меил, мојот налог чека за исплата од 8ми и еве сеуште чекам и исплата нема
Кај мене нема пари. Ми пишаа, "налогот е ставен во спецификација по што следува исплата".... Ама кога никој не кажува, овој месец, другиот, другата година...кој да ти каже.
Нема парички фондот... Па сега ќе се чека некој прилив(читај задолжување на владата) за да пуштат средства до корисниците... И така секој месец...за жал..
И уште една не фер постапка што делат во групи... Како проценуваат кој може да чека а кој не? На сите подеднакво им се потребни.. Пензионериве добиваат сите наеднаш.. Треба малку да се крене гласот.. Тоа бебе што не плаче не добива млеко рекле стари
Да стварно за пензионери има, за бебе не? И после ај роди трето дете. Срамота. Мене денес ми стигнаа решенија ама џабе, пари сакам.
Im pisav sega pak mi vratija deka cetvrok ili petok popladne ke ima ispata, aj daj boze kaj site da ima