Абе, тие што зедоа на почеток, зедоа. Нас ни ги штедат... Ама на ова нема да ми поверува банката кај што должам за кредит
Isto i jas zatoa denes morav da odam i da uplatam rata za kredit bidejki me puknaa so zvonenje od matrix
Исто, 10 пораки добив за да уплатам пари. Јас и ти сме во иста група. Се надевав за денеска, ама нема ништо
Jas poslednoto porodilno go cekam od maj...definitivno ima nekoj problem so fondov, 100 pati bev 100 pati nesto "problem" ima so mojata isplata, i pokraj site korekcii seuste nemaat pusteno. Bezobrazno do max
По групите прочитав дека смениле директор и сега е хаос. Е сега пошто касни породилно, ќе касни и за трето дете.
Јас и ти со истиот проблем се соочуваме. Добив пари за јуни, а не за мај. Нешто заглавило некаде. Од ИТ Секторот нешто средуваа, ама после нов директор и не знам колку е средено реално. Долго ме мотаа дека се е во ред, којзнае и сега дали е оправено. Појди до кај шефицата на финансии, Анета мислам се вика. Таа најмногу се залага. Овие другиве само се е во ред, а пари нема.
Јас земам боледување има и кај мене. Ајде и кај вас!! @wings и тоа мајското го имам. Види кај тебе исто