Ништо не е изгласено тоа од вечер да не е некоја стара објава И оваа со исплатата нема смисла веќе, пола месец помина нема ништо човек неможе ништо да планира
Stara bilo potoa mi tekna da vidam data...inace so porodilnovo za 2 meseci neam zemeno jas .. so pravat kojznae
Falaa .. da za dekemvri pustija. Se javiv prasav i za noemvri koga ke pustat pa rekoa deka imalo problem nesto zatoa dosega docnele opsto za site inace do 17ti ke imalo isplataza site. Vo Stopanska sum
Мајки ве молам за помош. Како можам да проверам за кој месец ми префрлиле пари? Треба да добијам пари за 5 дена од октомври, за ноември и декември а на сметка имам само една плата. Фала мајкички
Кога пуштаат на сметка не е назначено за кој месец е можеби најдобро би било да прашате во фондот лично
Isto treba da dobijam i jas. I kajmene imase edna plata se javiv i kazaa deka za dekemvri ima isplata a za drugite vo sreda
Гледам денес и мене ми пуштиле. Последното породилно за декември (го каснеа околу 3 недели) На тутунска сум инаку.
Здраво, дали би можел некој да ми пише кои документи ми се потребни да ги поднесам и каде за да почне исплатата на надоместокот? Фала ви
Epa izvod od novorodence, transakciska smetka i porodilnoto otvoreno kaj nadleznite tvoi kaj sto rabotis. Posle oni go zavrsuvat nivnoto.
Пишав на оној маилот инфо... Вратија веднаш и пишаа дека исплатата од вчера е за декември, а деновиве ќе имало и за другите месеци (конкретно за мојот случај за октомври и ноември)