Не земаме сите во исти ден.. Си имала среќа... Затоа пишуваме кој како зема за сите да си провериме..во разни транши пуштаат...за жал..
Кај мене уште нема префрлено ,го претераа стварно чим денес нема сигурно од понеделник натака ќе помине месецот скоро
Многу се безобразни на пензионерите знаат да им пуштат пензии од 1 до 5 а ние чекај си до 20ти и поише срамота
Мамички, јас сум од октомври на породилно и нема ништо пуштено. Треба ли, има ли некаде да се јавиме или мора вака да се чека?
Да се јават од фирмата да проверат дали е се во ред. И јас сум од средина на октомври и испадна дека имало проблем од фирмата со последната пресметка на плата. Откако среди ја одма ми пуштија пола октомври и ноември.
Е па јас сите документи што ми кажаа од работа ги средив, на крај ги однесов во фзо, ми ставија некојси печат, и ми кажаа се е во ред. Потоа како што ми рекоа вратив/однесов на работа примерокот и тоа е тоа. Не знам што е работава. Им пишав на mail, ќе видам што ќе ми одговорат.
Минатата недела им пишав меил за да ми дадат инфо. Денес добив одговор кој гласи вака дословно: "Според статусот во модулот неделава". Инаку ја до сеа бев прва група ама сеа ме стаиле у последна очигледно за последнава исплата
Здраво мајки, дали има некој како мене што чека бол. за октомври, последно? Им пишувам секоја недела ми враќаат чекаат усогласување од ујп.