Ајде јас ќе си ја причекам уште малце последната исплата тогаш, да се надевам дека до крај на неделава и кај мене ќе има Ми дадовте надеж @*123Bub @victoria
Јас сум на боледување од 3.01. Има ли шанса месецов да ми стигнат пари за јануари? Пишав на меилот ама ми вратија дека исплатите се вршат редовно што ништо не ми значи Искуства?
Мислиш на породилно? Ако се поднесени документите, и се точни, можно е да ти пуштат. И платата треба да е исплатена во фирма. Пишувај им во маилот име и презиме и ембг да те проверат. Така попрецизно би требало да ти кажат. По ова што ти го кажале, а си им кажала ембг, можно е уште да не е обработен предметот.
По моето искуство, да. Ако однеле документи би требало да земеш. Веќе пишав јас за мене. 10 дена по поднесување на документи ме исплатија. Инаку имам пари и јас за јануари денес
Дали некоја од вас може да ми го пише маил-от за да прашам до каде е исплатата? Чекам сеуште последна исплата од породилново,знам дека најмногу ја доцнат,но сепак сакам да се информирам до каде е процесот...