Utre praznik mozda petok ili ke ostane za ponedelnik Jas si zemam sekogas do 12 e sti pa da vidime i ova me mi bide posledna porodilno
Е сеа ме изненадивте, ќе грми,ќе сева хахаха зар за септември да има?? Ај јас да тркнам утре да видам па да се опраам малку, сонце да ме огрее
Mnogu ja kasnat poslednata isplata ,neznam jas za Avgust nemam uste isplata koja e posledna.Mi kazaa se pravele nekoj presmetki I se cekalo od UJP nekakvo odobruvanje I se proveruvalo vo firmite da ne imalo nekoja greska so casovi.Kaj mene ne bilo za cel mesec za 27 dena se pravela presmetka za tie denovi.Dosega redovno zemav no ete za poslednoto ostanuva da cekam
Kaj mene nema nisto a do 12 ti zemav sekogas ne mi e posledna isplata.da ne znae nekoj koga ke ima sledno pustanje
Pa jas do 22 bev na porodilno od 23 firmata treba da me isplati ama eve uste nema pusteno ni od firmata ni od finansii
Da na 27.08.2018 mi zavrsi porodilnoto seuste nemam isplata,a prethodnite meseci pd 15-20 redovno zemav.Proveriv I denes eve nemam.Ostanuva da cekam mnogu kasnat