Jas se iznenadiv prodilnoto mi bese otvoreno na 09.10, se porodiv na 01. 11, dok mazot mi gi odnese na 07.11, a vekje vcera imav isplata Na porodilno za oktombri....
И мене ми пуштија Јас сум на породилно од 14.09, а се породив на 23.10, документите ги однесовме на 08.11 и вчера и мене ми пуштија..позитивно ме изненадија не очекував толку брзо да ми исплатат
И кај мене е слично, отворив на 16ти Октомври, се породив на 06.11. Документите однесени се средината на овој месец. Па ме интересира даки исплата има за месрц октомври или и за месец Ноември и дали секогаш кога ќе ви кажат на маил дека ќе има до крај на недела или другата недела секогаш навистина има исплата
malasimba Ima li odgovor... Kje pistat li denes, stvarno preteraa, ako imas Informacija pisi vekje im dosadiv vo banka
Кај мене ни одговор ни пари нема, сега проверив. Се надевам дека во текот на денот ке има, ептен го претераа
Zatoa sto ne odgovaraat na mail Ima li telefonski broj nesto za kontakt, barav na internet neuspeav da najdam... Sto e mnogu mnogu e...
Како знаете која група сте? Јас првото го земав на крај на месец, а од тогаш секогаш зимам до 12ти најдоцна. Ја веќе за Ноември од понеделник ќе чекам исплата, а читам тука уште за Октомври не сте земале.