Samo sto prasav na meil kaj Elizabeta ovaa nedela nema da ima isplati a ne znae ni koga ke ima sledno.izbori se blizat!!!
Dali nekoja znae kolku najrano moze da se otvori porodilno?Jas sum na patoloska i sekoj razlicno mi kazuva,nekoj vikaat 45 dena pred termin,nekoj eden mesec.Dali ednas se podnesuvaat dok.za porodilno ili ke treba sekojmesec da podnesuvam
Вртев таму никој не се јавува.. на фб една жена пиша дека исплата ќе имало или денес или во петок.. На кој да веруваш ..
И мене ми рекоа неделава(Бети ми врати на маил),на @Mici87 и рекле нема да има неделава,не знаат ни они кога. Сакав да пишам на друг да видам што ќе каже Ајде пиши ти на Бети,да видиме тебе што ќе ти каже
Potragicnoto e sto koga ja prasav vcera i mi rece nema da ima ovaa nedela posle i pisav dali voopsto znae koga bi imalo mi rece neznam.ispagja na site razlicno im kazuva ili pa taka i kazuvaat i nea od denes za utre
Koga ke ti zavrsi patoloskata komisijata na poslednoto boleduvanje ke dade PREDLOG za otvoranje na porodilno 45dena pred termin. E sega ti mozes da otvoris odmor pa posle odmorot da si otvoris porodilno.
jas i pisuvav na Angela od fzo vo petokot ona mi vrati deka ovaa nedela ke ima isplata i eve uste si cekam