Девојки ми имаат нешодругите пуштено,ваљда породилно бидејќи даваа денес ,имам пуштено на 3 пати суми,12000,4000 и 2000 зашо така прв месец ми е и не знам И уште чекам исплата на 2м патолошка.
Зависи кога фирмата или ти сте поддале во фонд. Мене ми поддадоа на 3. 10 денес имам породилно. А породилно имав отворено од 05.09.
https://giphy.com/gifs/mostexpensivest-viceland-most-expensivest-14SAx6S02Io1ThOlOY Конечно!!! Иначе, само првиот пат бев прва група, најверојатно почетничка среќа и толку..
јас од 13 ти август почнав со боледување документи дадов некаде околу 2ри септември па решението ми стаса околу 20ти и на 25 ти септември веќе имав исплата. Дали ти се регулирани документите?
Ова со групиве не ми е верно ич. Прошлиот месец на десети имав сега двете групи земаа јас уште немам.
Абе нема групи , мит е одсекогаш...и минатото породилно сите групи та групи збореа. Значи зависи кога е пуштено плата и придонеси од работодавецот и така си прават од фонд екипирања секој месец различно. Btw, уште немам ни јас.
Me interesira dali se uste davaat pari od opstina vo slucajov Gazi Baba? Neli davaa 5000 +20000 za vtoro dete?