Де бе дури на 13ти пуштиле стварно се изначекавме Изгледа го немате фатено времето кога го каснеа по неколку месеци па се залите. Шала на страна некои фирми уште немаат плата земено, 13ти за породилно е дури предобр дата. Џабе се буниме и креваме галама пристојни се за пуштање на парите.
Јас чекам последна исплата од ФЗО, знам @TeddyGrey и уште некој имаа таков проблем па да прашам колку каснеше последната исплата?
Devojki ima li nekoja kako mene sto ne zemala uste pari za porodilno?! Ili samo jas sum? Do sega ne mi docnele vaka...
И кај мене нема ,ми вратија на меил дека овие денови би требало да има исплата.Секој месец ми пуштаа на 11.
Јас претходниот месец прв пат земав на 08.11 за септември и на 11.11 за октомври...утре е 17.11 нема ништо. Гледам дека не е поврзано ни со банка ни со плата на работа како што пишуваат повеќето,затоа што на мојава банка има пуштено,плата на работа има пуштено...
A znae li nekoj kolku grupi se i kako da znaeme vo koja grupa sme i barem da znaeme otprilika koģa da si cekame