Zdravo, M0ze da mi kazete za kolku vreme se vadi izvod za novorodence i kolku e rokot za prijava na istoto? Fala
Јас не сум ама работам во агенција за обезбедување и секогаш ни префрлаат последниот ден и тоа по 500 денари
Здраво дали знае некој дали ќе има исплата денеска за Ноември..бидејќи јас поднесов документи на 20.12 а денес го добив решението..иначе породилно отворено на 05.11 а породена на 02.12
среќа што зедов во јуни месец к-15 оти којзнае дали ќе земев сега. Кај нас даваат на крајот на годината бонус од 6000 ден као демек за редовна работа во текот на годината ама ете на тие што се на породилно само породилното им следувало.
А како се одредува кога ќе пуштаат? Јас прво породилно земав на 11 декември. Нема секој месец да земам на таа дата?
Немам ни јас, се јавив денес, рекоа во понеделник ќе има ушѕе една исплата и ако е се во ред со трезорот треба да ги добиеме до вторник најкасно.
На кој број се јавувате за да прашате зошто нема уште исплата? Јас сеуште немам земено за ноември инаку ми е последно