Dobro utro, ne veruvam ni denes deka ke ima od fondot dobiv odgovor vo tekot na nedelata nemaa konkretno koj den.
Пред 10ти зимав ретко на 10ти на денот затоа ни е чудно нас а и во недела слава имам добро би ми дошле...
Можеби не е соодветна темава за прашањево, ама сите тука сте релативно тазе породени. За колку време земавте извод? Јас сум од 28 породена, бебево уште нема извод. Не знам дали мм нешто не направил како што треба или стварно толку се чека.. На гак поднесовме барање.
Мене кога се породив ми кажаа дека ако поднесам таму побавно одела процедурата отколку сама ако завршам работа. И така испадна, со двете деца извод имав за 10ина дена. За таму кога е поднесено нека каже некоја со искуство.
Денеска прочитав по интернет порталите даваше изваја мајка дека 2 месеци неможат изводат да му извадат на детето.Причината била немале хартија за изводот така им рекле.
Jas podnesov vo gak i mesec denq go nemase izvidot, otide maz mi da proveri i zenata kaj sto vadat izvodi vednas mu go izvadila i mu rekla deka po 2 i poveke meseci cekaat lugevo za izvod na decava. Od gak ne fi prakaat istior den tuku nedelno. Sobiraat i ne se voopsto zaangazirani vo vrska so toa. Sramota. Nemozes dete da prijavis.