Прати им маил со твои податоци ќе проверат ќе ти кажат кога ќе земеш и мене ми каснеа доста,им праќав маил нонстоп и ми кажаа и така испадна како што ми кажаа, ме исплатија после наеднаш еднаш во декември за два месеци и во јануари за два месеци,уште јануари не сум земала ама мислам дека никој не земал....
jas ednas mu pisav mail na toj zoran i ne dobiv nikakov odgovor. izgleda ne odgovara na site toj. a kaj moze da se proveri ova arhivski broj?
На формуларот кога се поднесени документите го има во печат. Мм зеде копија кога трчаше по документи и носеше во фирма. Моите док. од работа ги носеа и мора да го имаат формуларот во досие.
Јас сум ептен малер за вакви работи, секогаш кога треба да земам пари, се нешто се загубува одолговлекува...страшно
Ама и јас чекав два и пол месеци за прва исплата.Прв пат така прават.Останав во августа а зедов во октомври прв пат
deneska mi pustija plata za januari konecno ova e pretposledna vekje od ovie od fondot da cekam po dva meseci
@slimy si zela za januari?auuu pa ne e valjda deka pocnale da ja isplakjaat,da ne veruvas ajde da cekame site znaci,ja za den ja za dvaeset dena
@PUPICA da deneska zedov za januari aj sto pobrzo i vie da si docekate ako nemate deneska idnata nedela pi trebalo da pustat vekje
Jas za dekemvri zemav na 6-ti fevruari,znaci ke si cekam bajagi uste za januarskata mada,od moe iskustvo,isplatava nema pravilo,ni so vrski ni bez vrski,kako ke te trefne