Значи може да пуштат два пати во месецот некои што земале на 6 пак земале денес и јас земав на 6 ама изгледа ќе си почекам .Значи нема ама баш никакво правило па ни ред ,каква ти е среќата.
девојки јас денес земав за декември за јануари изгледа ќе си почекам пак по една плата ќе каснат.До крај ли вака ќе тераат ?
да да ептен заштедени а 4 месеци што каснеа до сега за одмор ќе соберев хахахха ама не е така бебето си бара и само ние си знаеме како сме издржале.позз
Дознав дека пуштале пари на 28 и на 10. Значи ако не ми дале погрешна информација во сабота. т.е. понедлник би требало да има пари. Ај да видиме баш
@LusySkyDiamonds и јас не сум зела за декември,а знам дека неколку дена разлика се породивме,а еве @Domakica земала
Во понеделникот конечно ми префрлија за ноември и декември...се изначекав.. Состојбата на сметката ми беше со минус цел месец
Mislam ponedelnikot...zatoa i se iznenadiv, sakav da plakjam nesto koga gledam poise pari...ajde i kaj tebe poskoro...
Ако некој поднел на 1-ви март 2015 година кога ке добие прва ,,плата,, ? Знае некој отприлика од искуство да каже ?
1 mart? Da ne mislis februari? I da se ispoleti site uslovi pak nema pravilo koga tocno ke dobies pari...toa e moeto iskystvo...p.s. a ako imas vrski bajagi pobrzo ke gi dobies