Jas mislam deka sepak e malku rano da zememe za Januari iako nekoi veke zele. Jas ce si cekam od drugata nedela da mi se napolni smetkata.
Повели Најмила zoranp@fzo.org.mk јас еднаш од кога се раскарав со него на маил,не ми каснат веќе нешто главен им е шеф незнам што е поздравче
Јас поднесов на 20 октомври и за октомври земав на крајот на ноември...ама па затоа за ноември и декември дури во понеделникот. Нема правило...ама вообичаено како што гледам некој просек е два месеци.
Јас земав прошлата недела за Јануари и последно ми беше сега си чекам платичка барем знам точно на 3-4 си ја зимам
Pocnata e isplatata za januari,imase edna tura pred desetina dena pa bi trebalo valjda denovive na site da im doisplatat
Koga ke procitam deka pustile kaj joy1, vednas trcam do bankomat, sekogas vo isto vreme ni pustaat, aj sega da se nadevame deka do krajot na nedelava ke ne isplatat
Denes go prodolziv boleduvanjeto- nega na dete. Maticniot mi dade 2 nedeli od nego.i za 2 nedeli sum na komisija. Gazdite mi rekoa do kraj na Mart da se vratam ako sakam da ptodolzam da rabotam Ufffff barem do April- Maj da turnev ama slabo izgleda.
Bas ke vidis koga ke gi dobies parite za nega na dete dali ke ti bidat 100%, kako sto e zakonski, bidejki znam slucai kade fondot malku goo izvrtuva ovoj del pa na kraj ne ispagjaa 100%. Se nadevam kaj tebe nema da e taka...