Ajdeee salata so isplative...pa jas zemav za januari minatiot mesec,si vikam sega kaj i da e za fevruari ke ima
Мами едно прашање, на тие што ви доцнат со исплата, ви исплатија ли наеднаш или доцнат цело време? Мене сега ми стигна прв пат само за ноември пола месец
За февруари ќе почекаш сите тури од кануари да се исплатат. А инаку поврзани с Мене ми префрлија за пола ноември, декември и еве сега јануари. Пиши им и прашај/потсети ги кога ќе ти пуштат. Мислам дека би требало во рок од една недела да ти ислатат сега што ти доцнат.
Јас земам патолошка ама кога пуштаат породилно пуштаат и на тие како мене,меѓутоа уште нема ништо за Јануари. А како што читав во преходните коментари само две мајки имаат земено плата,всушност слабо пуштиле во првата тура . Ке чекаме во наредната па ке видиме кој ке биде срекен добитник!
Мене од фондот ми кажаа дека пресметка ми е направена уште од 9 февруари и треба секој мо ент да ми се исплати.Обично до 15 значи до петок треба да ги исплатат јануарските плати оваа недела е последна тура.
Jas za januari zemav uste pred dvaesetina dena pa si vikam kaj i da e ke ima za fevruari znaci salata e so isplative, ama bas nikakvo pravilo nema Majki da se pofali nekoja deka zela pari za fevruari?
i kaj mene nema nisto hvala bogu ova e posledna plata od fondot nikogas ne mozes da planiras nisto ne znaes koga ti pustat plata kako kje im tekne niv
Ja se smeam so bebus moj cela nedela i vikam do petok mama da zeme pari pa ke ti kupi ova ona..hahaha.....ama do koj petok kojznae...uste od mali kako gi podlazuvame decinjava haha..zivi zdravi, se ke bide
Мајки на женски муабети на фб.прочитав дека има породилно за февруари проверете си,кај мене сеуште нема да се надеваме дека до утре ќе има кај сите