Мене ми го отворија на 1ви јули, но откако се породив со отпусно почнува да тече као за исплата. За породилно мора бебе да има така да ќе мора да се породиш. Детално @kukla21 може да ти објасни
Im se javiv pak da te izvestam mi rekoa redovno si trce isplatata imalo i denes no ne kaj site da si proveruvame do petok e sega kolku r tochno ke vidime minatiot mesec zemav na 14ti sea ke viidme
Од матичен ќе добиеш само потврда сега. Кога ќе се породиш и ќе однесеш отпусно писмо ќе ти дадат иср образец т.е. породилно.
Да си се цитирам. Сега ми исплатија само до 17 септември. Продолженото изгледа кога ќе го добијам решението. Минатиот месец земав на 22.09.2020, овој месец подраниле. Таман на време да му земам подебели пиџами на буци и вреќа за спиење.
Истони јас оној месец на 14ти, баш утрово Ве читам немате, подоцна отворив некоинпишале има а кај мене нема известување кога отварам банкаество ги има А известување ми стигна после цел сат и повеќе
Kaj mene seuste nema isplata za septemvri.. Vo Silk Road banka sum. Vaka bi trebalo barem na sredina od mesec da pustaat, minatiot zedov na 22ri
Чекај денес беше изводот готов, го зема мм и право кај мене на работа го однесе. Ќе видиме, како што читам како префрлаат ако има пари до крај на ноември добро ќе биде
Ејј немој молим те он одвај ова денес го направи. Сега ќе се натегаме кога ќе оди за надомест за новороденче, за рефундација, па треба прво да ископира па што па како... 40 дена наместо петок во сабота праиме да не смета на работата. Ова се мора посебно да се праи, таков е...