Има некоја денес исплата? Ме води една Ирена и два месеци супер идеше исплатата со доставување документи по маил, така се договоривме но овој месец воопшто на ниеден маил ми нема вратено а документи и доставив уште на 02.10. Број имате да се јавам да проверам што е како е?
Кога би добиле породилно? Јас се породив на 18 септември и готово ми било решението од работа ми јавија؛ Би требало ноември?
Јас немам за септември. Минатиот месец на 22ри ми исплатија па не знам дали да се надевам на прилив деновиве
Некој кажа од тука дека каснеле. И јас мислам дека нема, ама ако сме иста група у исто време зимаме од иста банка мислам дека.
Има логика да е така Макар што некогаш мислам како на лотарија да не извлекуваат Еве читам патолошка имаат некои, а обично породилното па патолошката ја исплаќаат... Кој знае како е. Како ќе им дојде
@kukla21 јас сум занаетчија на маил им праќам документ заверен на нотар дека имам една трансакциска и извод од до во месецот дека немам никакви приливи и уплати на фирма.
Немаме ние такви работи. Нема фискална, на рака купуваме производи и не продавам. За да продавам морам дооел.
Породилното ми е отворено на 4ти Август .. се породив на 15ти Август на 18ти Септември од работа поднеле документи во фонд,вчера звонам да видам дали е се ок во фондот ми викаат твојот предмет нема целосна документација фали извод од детето, денес доставив и сега кузнае кога исплата ...
Нема потреба ние да земеме породилно...бебињата од воздух нека живеат. Трула држава. Ништо на време не може да се исплати.
Нема да ти кренат пиши тука мејл со име презиме и матичен број и ќе ти одговори кога ќе имаш исплата. elizabetab@fzo.org.mk