Откако се носат овие документи даваат нешто како решение за исплата или некој документ? Или се носат само и се чека исплата на трансакциона и тоа е тоа?
Од барањето ќе си направиш копија и на него ставаат печат дека се примени документите. Јас за 2 недели добив прва исплата, а решението стигна по 2 месеца и 2 исплати
Мене ми стигна решение на домашна адреса, а после тоа и исплата. Ама не секогаш праќаат решение. Проверувај си ја сметката.
И јас чекам исплата за октомври е ноември на тутунска сум ама сеуште немам.не знам по кој редослед пуштаат
Dali posle prvata isplata za porodilno redovno isplakaat za narednite meseci? Jasno e ne moze tocno na den ama barem mesec za mesec dali se tocni?
Пиши мејл утре до PodracnaS@fzo.org.mk Info@fzo.org.mk Одма враќаат на мејлови да провериш може ти фали документ некој прашај и на работа како е поднесено
И јас ѕвонев во фирма, дури денес ќе ги носат во фонд, исплата ќе имам за 2 до 3 недели. За месец ноември. Ќе се убијам. Ѕвонете и проверувајте си, да не бидете будали како мене да чекате без врска, а документите да си дремат у фирма.