А зашо ги носат? Мојте сметковидители онлајн праќале и на мејл добиле потврда Притисни ги онлајн дека може одма денес да ти пратат
Сам чоек ако не се искомплицира... Иначе си можела и сама да ги носиш ама ајде кој да знае газдите дека ќе каснат
Абе ајде... Па и реков, а она не,не ние ќе си ги носиме. Епа да јас ќе трпам ти сликај се И пишав сега за ова што ми кажа за онлајн, ќе проверела.
Pa denes kje gi odnele oni. Malku personal bilo i dodeka vreme da najdat. Kje vidam ako se snajde so toa online da prakja ok, ako ne sama kje nosam..
Секако јас боледувањето го носам во фирма, они го праќаат во администрација во друг град. И таму си ги имаат сите документи. Па пак ги враќаат назад во вирма за да ги носат во фонд.
Хахаха Фирмата е во еден град, администрација во друг град. Додека се пратат па да се среди со потписи и печати треба време. Кога ќе средат ги праќаат во Скопје средени и овие треба да ги носат во фонд. И пошто нема персонал тоа трае. Јас ги имам однесено на 25 ноември во фирма. Во администрација се пратени после една недела, па дури минатата недела ги пратила за Скппје а денес ги однеле до фонд. Ахаха ај разбери ме сега.
И кај мене е во др. град фирмата,Гевгелија дури ама среќа до сега барем за носење документи се коректни. Ама овие кај тебе па на крај на Декември,за Ноември носат,па срамота е бе. Нас тие пари не ни се џепарац ццц
Дали нешто стигнува на домашна адреса кога се зема породилно или само треба да чекам исплата кога ќе се достават сите документи.
Бидејќи се надевам дека нема да утнат адреса по лична карта сум на една дали може да им кажам јас каде сакам да стигне
Ќе иде сега мм да ги замоли бидејќи не успеав со време да направам промена на адреса на лична карта мислев дека ќе може со неговата на увид ако е бидејќи под него ќе биде осигурана а не под мене
Jas vcera se javiv vo fzo mi rekoja treba da mi dojdit resenie a isplata ke sum imala do krajot na nedelava