Se javiv, vrabotenata kaza deka e odobreno no isplatata ke bide duri posle 10 januari... sad but true
Ti pise vo resenieto od saat kolku treba da si isplatena i zavisi kolku sati rabotia mesecno tolku ke imas isplat
I kaj mene isto na 1 vi dekemvri me isplatija za oktomvri a za noemvri nemam isplata izgleda nema nikoj zemeno paricen nadomestok
На 14 декември зедов за ноември. Ама немаат пуштено на сите. Проверете си или во фондот или во фирмата, може не е комплетна документацијата. Мене од фирма ми ги средуваат документите, досега се било месец за месец.
Sama sum upravitel na firmata i sega izlegov na boleduvanje vo semptemrvi 29 i od togas prva isplata imav vo 1 dekemvri i nemam pojke isplata sepak ke pocekam do 15 ti mesecov
Здраво да прашам од ноември сум на породилно 1 ноември но исплата немам никаква дали знаете зошто ниту за двата месеца не е пуштено и има ли воопшто пуштено породилно..
Nemam jas za noemvri, no kje mi bide prva isplata. Se javiv vo ponedelnikot da prasham mi rekoa se e vo red so dokumentite, dobiv reshenie i isplata mi rekoa do vtornik najkasno pa kje vidime!