Ke pocekame i jas fobiv resenie i prva isplata mi bese za oktomvri vo 1 dekemvri eve ke cekame i onaka dr nis ne ni ostanuvab
Извини од кој понеделник ти рекоа може да ми дадеш број да видам мене кој ден ќе ми треснат хахахахах
Има ли некој кој е пријавен за породилно од септември а уште нема ни една исплата??? Ова е срамота бебе 4 месеци ќе направи денар немам зедено
Гледам дека породилното на време го исплаќаат Од предадени док до исплата 2 нед отприлика поминаа кај мене некои другарки и тука неколку по форумов така добиле Пиши им на тој мејлот да не ти ги однеле касно од работа
info@fzo.org.mk Пиши им име и презиме и матичен број твој во понеделник да не ти се затури од сега мејлот Мене за 2 дена ми одговорија на мејлот
Na 28.12.2020 dobiv prva isplata za oktomvri i noemvri! Sega na sekoj 28 ke imam isplata? Ili razlicno isplakaat?
Jas imav podadeno dukumenti uste od septemvri 29 ti i prva isplata mi bese na 1 Dekemvri No pred da te isplatat treba da ti stigne resenie ... Dobi li resenie ?
Ви се брза Не верувам. По коментари на фб што се јавувале жени, неделава ќе почнела исплата, ама не се знае кога
Ме интересира дали се редовни со дати Последен пат околу 14.12 добив исплата па викам така ли исплаќааѕ месец за месец Негде на нет читав се фалеле дека не доцнеле и биле редовни
Прочитав и јас. Демек се тече редовно, а еве и тука има што чекаат. Јас минатиот месец покасно добив од вообичаено.