Еејјј лажговци а ја вчера им се јавив ми рекоа денес ќе имало исплата .... ааауу државава наша јас ја прашувам кога исплата ( мене ми е втор месец од породилно) она ми вика ама на вас ви е завршено породилното нега за дете треба да земете мислев ќе се онесвестам ми се помати умот, викам ај поубаво види со окалките во мониторот не ми збори на памет леле викам ми го сј**але породилното готово без пари останав
I jas cekam porodilno za januari A vo januari me isplatija za dva meseci za noemvi i dekemvri ima nekoj clenki koi vejke zele porodilno
Еј вака патолошката сама си носев документи бидејки од фирма ми рекоа немале време ,е сеа за породилното имам ли врска со фирма или не
Денес од фирма ме прашаа дали е готов изводот на детево ме чекале а ја си планирав сама да си ги однесам т.е маж ми
Јас сега добив исплата за јануари, прошли месеци земав на 18ти, само јануари закаснија, незнам која група сум
јас на podracnasluzbaskopje@fzo.org.mk електронски ги поднесов документите, за 24ч ми одговорија дека ќе биде спроведено, исто така уште чекам прва исплата.