So ova luda drzhava se e mozhno. Mislam nema logika , bezrazlika kolkav e iznosot mora da te isplatat ,a toa deka nema pari ne drzhe voda nivnio muabet , vo red da zadocnat ajde ama cel mesec da preskoknat ne e vo red,ali se naviknavme veke
Да ви се придружам и јас немам земено породилно за јануари, а последно ми е. И мене ми е висока сумата ама чисто се сомневам дека е тоа причината.
да. Често се случува да се направи грешка со саатите во фирма ако породилно завршува во некој дел од месецот
Здраво девојки. Јас сум нова на форумов, нон стоп ве читам ама ете решив и да учевствувам Сакав да ве прашам- на крајот на јануари беше поднесено во Фонд се што треба за породилно, инаку од 19.01 е отворено зошто тогаш ме примија во болницаа поднесено е на крај на јануари. Сега уште немам никаква исплата, ниту за ј тие десетина дена од јануари ниту за февруари. Дали има некој со сличен проблем? Инаку преку Стопанска банка сум, не знам дали тоа има некаква врска. Ви благодарам однапред ❤
кога ќе почнат исплатите сигурно ќе имаш исплата за јануари (после 10ти најрано) и за февруари или во едно или за брзо.
Da ne nemalo 12 plati vo izminatite 12 meseci pa iskaca pomal prosek? Ili da ne si koristela boleduvanje?
Ее нешто не ми е јасно како плаќаат породилно т.е од кога ми се рачуна ,отворено ми е на 29.12 а се породив на 03.02