Јас на 03.03 земав за јануари, а денес 16.03 земав за февруари, ова чудо некое, све ми каснеа по два месеци, за февруари очекував исплата во април, ме изненандија
Се јавив и јас, за големите исплати немаат инфо уште кога ќе го средат проблемот. Можеби неделава или следната, ама не се сигурни. Јас од пред нова година немам исплата.
не се нормални. На 8ми март се обратиле во УЈП! На 8ми март!! УЈП одма реагирале и на 10ти им вратиле дека се спремни. И сега овие ќе го квачат уште време!! Пиши на директорите на фзо! Малку притисок не е на одмет! Јас и @Vikinggirl мислам ги отековме
Најчесто на сите последната исплата им касни не знам што км е филмот.. можеби ради саатнината со работното место нешто додека се усогласат. . нз
Просекот се пресметува вкупната сума од последните 12 месеци поделена со 12? И дали се последни 12 месеци до денот кога сум одела на работа или и тие 6 месеци кои сум дома?
Да не знае некој кога планираат следна исплата за февруари? Обично до 19ти ми пуштале сега гледам повеќето сте земале...
Мал update. Го пратив во фзом да види што е проблемот со 'налогот е неконтролиран' и само му рекле исплата следна недела. Ова за породилното за јануари.
Али пак треба да одиш до таму зошто се прости ги вработуваат целата работа е да не се прават гужви таму али додека не отидеш нема ништо да добиеш