Предвреме пушташ плата? Значи сега треба да пуштат породилно за февруари (јас уште за јануари немам ама нема везе) и кога ќе заврши март ќе исплатат за март. Логично нели?
Mila tuka vo mkd nema nikakva logika znaes za dekemvri ne zemav Januari 18 ti mi prefrlija za Dekemvri na 23 ti za Januar a na 02 Februar mi pustija za Februar i mozes li nesto da svatis ti od ova
Па таман е. На 02.12. си добила за дел од септември, на 18.01. си добила за октомври, на 23.01. за ноември, на 02.02. за декември. Сега следно е за јануари. Евентуално на 02.12. ако си добила за септември и октомври, па сега да чекаш за февруари.
Провери си ги убаво сметките и изводите. Предвреме исплата на породилно нема. Нема шанси на 2 февруари да пуштат за февруари. Тоа е сигурно исплата за јануари или некој претходен месец.
Здраво. Се породив на 28. 12.2020, а уште не ми исплатиле ништо од Фондот. Јануари, февруари, еве и март ќе помине. Дали има и друга како мене?
Кога ти се поднесени документите и како? Дали имаш потврден одговор дека се испроцесирани или дали можда ти стигна решение на адреса?
Врти таму не чекај, имаше многу случаеви од тука кога се јавуваат им викаат добро што се јави или па фали некој документ, а не известуваат. Ѕвони им замарај ги инаку ќе си чекаш.
Документите ми се поднесени во јануари по празниците. Сопругот однесе сѐ на работа, а тие во Фондот. На работа кога ги прашав ми рекоа дека кога има проблем се јавуваат од Фондот да ги известат. Но, ете не се јавиле. Решение не ми има стигнато. Ќе се јавам утре да видам што е проблемот.
Барај ги обавезно, предолго чекаш. Моите документи беа поднесени кон крај на јануари а кон крајот на февруари имав прва исплата.
Bidejki sum vo nekoja letacka grupa i me plakaat koga na kraj na mesec koga na sredina koga mi kasnat po eden mesec...Me interesira dali ke ima uplati za februari ili ke si cekame vo mart
Moite se odneseni 25ti dekemvri I imase nekoj problem pa korekcii I seuste nemam isplata. Minatata nedela mi pisaa use edna korekcija trebalo I kje se izgotvi resenieto za isplata @Сања С.
И јас уште немам за фев. Прв пат ме каснат во овие 4мес како зимам обично до 19ти макс сега измешале брзини