до сега по коментарите во темава имало само една исплата за февруари - во петокот, така? јас мислев во понеделникот ќе пуштеа на втора група и јас ќе бидам меѓу нив ама ништо. наредниве три дена мора да исплатат друга група, ако не и трета, се сеќавам во февруари затераа 2-3 дена по ред со исплати за јануари.
Jas se javiv mi rekoa nisto ne znaat...Pisav meil do site nemam odgovor jas neznam kade da se obratam veke
Na kraj kraeva ako ne pustis plata na vreme nemas zdrastveno....A taka moze a koga si na trudnicko nema pari!!!Eve sega dobiv povraten meil od 7-10 dena isplata
Prasuvav za sebe a so ogled deka malata mi ima 7 meseci ne im e prv pat da me plakaat megutoa preteruvaat so docnenje ako 7-10 dena ja isplakaat grupata vo koja sum jas sekoja im cest
Мислев за прва исплата да не ти е. И мене ми е чудно се до 19ти 20ти ме исплаќале сега ја претераа. Значи до 31.03 да си чекаме според тоа што ти кажале
Спојлер: Еве кај мене секој месец различни дати. Ретки се луѓето кај што ќе можеш нзс да најдеш кога како ќе исплатат.
Викаат последен месец дека е така ради калкулациите според тоа кога треба да се вратиш на работа. Баш ме интересира кај мене како ќе биде оти нема потреба од никакви калкулации, до крај на септември ми е породилното, од први октомври се враќам на работа.
Дали знае некој кои се условите за породилно? 6 месеци исто работно место или може да бидат повеќе работни места ама да биде пријавувањето од едно на друго место без прекин?