Не ми кажаа дека немаат пари, туку системски проблем Ај бар едно добро излезе од целата работа - го сменија просекот, па зедов повеќе од лани Ти колку зеде?
Jas prosekot za 2019 zemam od pochetok. Aj daj Bozhe ovoj mesec da zemish regularno da nema sistemska greshka,oti tie sistemski greshki nie gji osekjame
Мајки што сте уште во чекална за породилно.Дали има некоја новост да не добивте случајно?Дали имате можи некоја информација?
Денес мене ми пуштиле за пола јануари и февруари, за март нема. 2ипол месеци чекав. Почеток на февруари дадов документи
Што се документи треба да се однесат во фонд за да почнат да исплаќаат породилно? Извод од детето, извештајот за боледување, М1 образец, копија од трансакциска, друго нешто?
Има кај мене исплата за патолошка од ноември месец што ја чекам , породилно нема .... ама пуштале породилно денес секако .
Ми треба помош,некој ако знае.Вака:Го продавам станот,бодејки е на мое име парите ке ми легнат на моја сметка.Да не има врска со продилното,да не ми го укинат?Пошто нели кога си на породилно ме треба да остварувас други приходи или грешка сум??? Некој запознаен с о мојава ситуација?