Мене ми стигна минатата недела, вчера добив делумна исплата. На 5 мај ми било поднесено, така пишуваше во решението. А не стига кај сите да знаеш, другарка моја од Ноември си зима породилно, решение не и е стигнато...
Mene mi rekoa deka kraj na april/pocetok na maj me prjjavile elektronski, t.e. trebalo prvo firmata da pusti plata pa posle prijavuvale. Nekako se ponadevav deka nema poslednata grupa da bidam ama izglea greska sum
Ne e ni gotov predlog oficijalno stignat za rasprava. Predlogot najavija deka bi bil gotov juni pa tek rasprava pa glasanje.....ke pocekame malce i odmori ke treba da teraat
Јас немам, а не ни знам во која група сум. Првиот пат на 19ти март ме исплатија, после на 23ти април и сега чекам оваа недела да пуштат
Следам од тука. Секогаш се пишува кога некоја ќе земе исплата. Пред месец дена земав цело време со првата исплата, претходниот месец со втората, сега чекам, само првата група во петокот е помината.
Исто и мене. Според тоа што читам на форумов заклучив дека сме во втора група. Се надевам до крај на неделава ќе има нешто на ТРС.