И кај мене нема, секогаш сум во последна грпа али како што тргнало на 30ти ќе земам изгледа Башка последна исплата
Случајно ве отворив. Секогаш ми исплаќаат до 15 најкасно, но овој месец ме заборавија. Јас сум 15 месеци на породилно, а овој ми е 9ти по ред, па си помислив дека утнале дека близначка бременост. Четвртокот и петокот не можев да ги добијам воопшто да се информирам Срамота!
близнаци или не, ќе им кажеш да се стрпат за храна и пелени до вторник. Со првата ќерка се точно се знаеше кога од прилика била исплатата. Ова сега е башибозук! Јас стварно не знам како се преживува ако зависиш од овие пари, а многу зависат! Да се стискаш на дете како да му купиш храна, пелени.. Е*ате мочаната држава!
така ми имаат кажано од фзо. Ако се пуштени налозите од претходниот ден, идат сабајле, ако не попладне.
Не се опоравени од празниците, денес не верувам да има. Тоа не е туку така, 3 слободни дена, па следните 2 кафе муабет да си раскажат како поминале, па кон петок ако се смилуваат ќе пуштат,ако не ќе чекаме до даље...
Ееее работа невидена од мината исплата до сега пензионерите две пензии ќе земат ние едно породилно неможеме да земеме , жива срамота државава ....